Σχετικά με εμάς

Η Ιστορία μας

Από το 1982

Το βιβλιοπωλείο ΠΡΙΣΜΑ στη Λάρισα λειτουργεί από το 1982 με υπηρεσίες και προϊόντα που θα καλύψουν όλες τις αγοραστικές σας ανάγκες. Με τα καλύτερα προϊόντα σε προσιτές τιμές, σκοπός μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των φίλων που μας εμπιστεύονται.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα...

Σχολικά – Γραφική Ύλη – Είδη Δώρων – Είδη Σχεδίου, Είδη Ζωγραφικής – Εξοπλισμός Καταστημάτων, Εξοπλισμός Γραφείων – Επιστημονικά Βιβλία – Κάρτες, Αφίσες – Παιχνίδια – Σχολικά Είδη – Φωτοτυπίες, Φωτοαντίγραφα – Χαρτί Χημικό, Χαρτί Αυτογραφικό, Χαρτί Φωτοτυπιών.

ποιοτικά

και οικονομικά

Το ταξίδι μας προς την ποιότητα ξεκινά με την σχολαστική επιλογή προμήθειας, όπου επιλέγουμε προσεκτικά υλικά που πληρούν τα αυστηρά μας κριτήρια για αντοχή, άνεση και στυλ. Κάθε είδος επιλέγεται με ακρίβεια , εξασφαλίζοντας προσοχή στη λεπτομέρεια. Η δέσμευσή μας για την ποιότητα δεν τελειώνει εκεί – οι αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου εγγυώνται ότι κάθε κομμάτι πληροί τα αυστηρά μας πρότυπα προτού βρει το δρόμο του προς τον τελικό χρήστη. Οι φίλοι που μας εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουν καλά οτι τα είδη μας όχι μόνο αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά είναι και ανταγωνιστικά στην τιμή.

είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε προϊόντα που ενσωματώνουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
Σανής Σ. Δημήτριος
Ιδιοκτήτης